Modules

Om het optimale uit uw Docuboxx Brandportal of Webshop te halen kunt u deze uitbreiden met verschillende modules. In onze pakketten vind u verschillende modules terug afhankelijk van het pakket van uw keuze. Wilt u uw pakket uitbreiden met een extra module dan kan dat uiteraard ook.

 

Generator

Kwaliteit op basis van Indesign.

Generator is het opmaakhart van de software. Op basis van InDesign Server worden templates voorzien van variabele gegevens. Door het gebruik van InDesign hebt u maximale flexibiliteit en kwaliteit.

Franchise module

Speciaal voor veel vestigingen of dealers.

Naast de basisstructuur in Generator kan men nog een stap verder gaan: de Franchise module. Deze module is speciaal geschikt voor organisaties met veel vestigingen of dealers.

Multipage module

Stel eenvoudig complexe documenten samen.

Met de Multipage module kan de gebruiker complexe documenten samenstellen uit kleinere subpublicaties. Hierbij valt te denken aan brochures en magazines die zodanig kunnen wisselen dat er geen vaste publicatie gemaakt kan worden.


Asset Manager

De ISI Asset Manager

Met de Asset Manager beheert u alle beelden, logo’s en PDF’s binnen uw systeem. De basis Asset Manager wordt gebruikt binnen alle modules van Docuboxx. Indien u uw klanten zelf beheer op hun bestanden wilt laten uitvoeren, is de Asset Manager een uitstekende keuze!

Controlboxx+

Controlboxx+

Controlboxx+ is de vernieuwde versie van Controlboxx en zorgt ervoor dat bestanden automatisch worden gecontroleerd en dat deze na de controle in een editor worden geopend, waarbij u de losse pagina’s visueel kunt controleren, op stand zetten en/of roteren.

Designer

Met behulp van de Designer kunnen volledig vrij op te maken documenten worden gegenereerd. Deze kunnen worden voorzien van achtergrondkleuren, teksten en geüploade afbeeldingen

 

 

 

 


Batch Module

De Personalisation module zorgt voor het verwerken van een Excel bestand tot één of meerdere variabele documenten. Het meest bekende voorbeeld is de gepersonaliseerde mailing, maar ook het genereren van schapkaarten of een reeks advertenties in diverse maten behoort tot de mogelijkheden. De gegenereerde documenten kunnen worden toegevoegd in de Asset Manager, samengevoegd worden tot één PDF of toegevoegd worden aan "Mijn Documenten".

Meertaligheid

 Met de ISI.Translation module kunt u eenvoudig in de gehele portal de teksten vertalen. Door middel van een simpele webinterface zijn waarde in de verschillende talen op te zoeken om ze binnen de context te vertalen. Het toevoegen van extra talen is geen probleem, deze kunnen eventueel ook via Excel geïmporteerd worden.

De gehele vertaalmodule is Unicode gebaseerd, vreemde talen en karakters is dan ook geen enkel probleem.