Docuboxx als Brandportal

Om het maximale uit uw huisstijl te halen is het belangrijk dat iedereen binnen het bedrijf de huisstijl op dezelfde manier toepast. Voor veel organisaties is het krijgen én houden van grip op hun huisstijl een uitdaging. Met de Docuboxx Brandportal lost u dit eenvoudig op. De webbased brandmanagement software van Docuboxx stelt u in de gelegenheid om veelgebruikte huisstijldocumenten beschikbaar te stellen aan alle medewerkers. In de Docuboxx Brandportal kunnen medewerkers variabelen aanpassen zonder dat de opmaak verloren gaat. Zo profiteert u van een consistente merkbeleving zonder dat er veel tijd gemoeid gaat met het toezien op een juiste toepassing van de visuele identiteit.

 


Grip op uw brandmanagement

Laat medewerkers zelf documenten maken in je huisstijl zonder dat u bang hoeft te zijn voor inconsistentie in uw visuele identiteit. Zo houd u dus grip op uw huisstijl en realiseert u een consistente merkbeleving zonder dat het tijd en inspanning kost.

 

Altijd en overal toegankelijk

De Docuboxx Brandportal is een web based portal en daarom altijd en overal toegankelijk. Docuboxx Brandportal wordt ondersteund door alle gangbare browsers. Zo kunnen medewerkers dus ook onderweg en thuis werken met de Docuboxx Brandportal.

Koppel de repro of drukker

Koppel de Docuboxx Brandportal eenvoudig aan de interne repro of de vaste drukwerkleverancier zodat drukwerk eenvoudig kan worden besteld, eventueel na goedkeuring van een budgethouder.Optimaal rendement van je visuele identiteit

Stel medewerkers in staat de marketingmaterialen in te zetten volgens de juiste richtlijnen. Gebruik de Docuboxx Brandportal als beeldbank, laat medewerkers eenvoudig templates of afbeeldingen zoeken om ze zo eenvoudig zelf ontwerpen te laten maken binnen de door jouw gestelde kaders.

U profiteert zo van een consistente merkbeleving zonder dat het veel tijd kost hierop toe te zien. Zo blijft de corporate identiteit gewaarborgd!

 

Eenvoudig toegankelijke beeldbank

De Docuboxx Brandportal heeft een ingebouwde beeldbank, waarin diverse logo's en beelden geplaatst kunnen worden. Deze beelden kunnen zo weer gebruikt worden voor diverse merkgerelateerde publicaties, zoals social media posts en presentaties. Zo blijft de huisstijl ook in die publicaties gewaarborgd.

 

 

Een passende brandmanagement oplossing voor ieder bedrijf

Door de verschillende pakketten van docuboxx is er voor ieder bedrijf een passende brandmanagement oplossing voor handen. Wilt u weten welk pakket voor uw situatie het meest geschikt is? bekijk hier de verschillende pakketten of neem contact met ons op voor advies.