Docuboxx, jouw merk centraal

Veel retailorganisaties bepalen het beleid centraal, om dat vervolgens decentraal door te voeren. Het is daarin wel belangrijk dat de huisstijl overal consistent doorgevoerd wordt. Om dit te waarborgen, kun je gebruik maken van  Docuboxx.

Voor iedere organisatie bieden wij een passende oplossing op het gebied van brandmanagement.

 

Grip op uw huisstijl

Heeft u meerdere vestigingen of dealers? Dan kan het lastig zijn om de ideeën op iedere vestiging of bij iedere dealer goed door te voeren. Met de Retailportal van Docuboxx bent u verzekerd van een uniforme huisstijl. Koppel dealers of vestigingafhankelijke data zoals adressen, slogans, logo's en bankgegevens aan de Docuboxx Retailportal en laat deze terugkomen op de publicaties voor de betreffende vestiging.

Centrale controle over vestigingen

Binnen de Docuboxx Retailportal kun je centraal wijzigingen doorvoeren voor alle vestigingen. Een nieuw template kan bijvoorbeeld direct beschikbaar worden gesteld voor alle vestigingen die dit template nodig hebben. Wijzigingen hoeven maar op één plek doorgevoerd te worden en de software past vervolgens alle relevante publicaties aan. Zo heb je centraal optimale controle, terwijl vestigingsmanagers decentraal zelf aan de slag kunnen.

Online beheersgemak

De Docuboxx Retailportal is web based en daarom altijd en overal toegankelijk. De portal wordt ondersteund door alle gangbare browsers. Zo kan iedereen dus ook onderweg en thuis werken.


Optimaal rendement uit de corporate identiteit

 

Stel vestigingen in staat de marketingmaterialen in te zetten volgens de juiste richtlijnen, maar geef ze ook de vrijheid om vestigingspecifieke content te ontwikkelen. Gebruik de Docuboxx Brandportal als beeldbank, laat medewerkers eenvoudig templates of afbeeldingen zoeken om ze zo eenvoudig zelf ontwerpen te laten maken binnen de door jouw gestelde kaders.

Je profiteert zo van een consistente merkbeleving zonder dat het veel tijd kost hierop toe te zien. Zo blijft de corporate identiteit gewaarborgd!

 

 

Eenvoudig toegankelijke beeldbank voor alle vestigingen

 

Medewerkers zijn de beste ambassadeurs, want zij spreken de klanten iedere dag. Daarnaast zijn de vestigingen voor de klanten het uithangbord van jouw organisatie. In veel gevallen is het wenselijk marketingmaterialen te hebben die voorzien zijn van vestigingspecifieke kenmerken.

De Docuboxx Retailportal zorgt ervoor dat de vestigingen optimaal gefaciliteerd worden om de organisatie op lokaal niveau te promoten. De Docuboxx Brandportal heeft bijvoorbeeld een ingebouwde beeldbank, waarin diverse logo's en beelden geplaatst kunnen worden. Deze beelden kunnen zo weer gebruikt worden voor diverse merkgerelateerde publicaties, zoals social media posts en presentaties. Zo blijft de huisstijl ook in die publicaties gewaarborgd.

Iedere medewerker kan ontwerpen met Docuboxx

 

Ontwikkel eenvoudig templates waarmee medewerkers aan de slag gaan.

De Docuboxx Retailportal is uitgerust met een koppeling met InDesign. Deze koppeling zorgt ervoor dat ingesteld kan worden welke elementen uit het template wel en niet aanpasbaar moeten zijn. Ook kan je werken met invulvelden om correct gebruik van de template te verzekeren. Zo stel je iedere medewerker in staat bij te dragen aan uw corporate identiteit, zonder dat je de controle verliest op een consistente merkbeleving.

Volledig schaalbaar

De Docuboxx Retailportal is zo ontwikkeld dat deze mee kan groeien met de organisatie en haar ambities.

Door middel van onze slimme backoffice voeg je eenvoudig vestigingen toe met alle vestigingspecifieke informatie die nodig is om de documenten te vullen. Denk bijvoorbeeld aan logo's, slogans, adres- of bankgegevens. Iedere vestiging beschikt op die manier over een eigen marketingkit om onder meer visitekaartjes, flyers, brochures en raamposters te ontwikkelen en bestellen. Eenvoudig, beheersbaar en altijd beschikbaar.