Beeldbank

ISI's beeldbank software "Asset Manager"

Met de Asset Manager van ISI beheert u alle beelden, logo’s en PDF’s in één systeem. De basis Asset Manager is een beeldbank die  wordt gebruikt in alle modules van Docuboxx. Ook wanneer u uw klanten zelf beheer op hun bestanden wilt laten uitvoeren, is de Asset Manager een uitstekende keuze!

Binnen archieven kunt u de beelden, logo’s en PDF’s toevoegen en voorzien van metadata. De bestanden kunnen door gebruikers gezocht worden en gedownload, maar ook gebruikt worden binnen publicaties. Zo kunnen bijvoorbeeld productfoto’s worden voorzien van titel, omschrijving en prijs. Deze gegevens kunnen dan automatisch gebruikt worden binnen de publicatie, waardoor het opmaken van een productpagina of aanbiedingsfolder zeer eenvoudig wordt.

Doordat de gegenereerde PDF’s vanuit het systeem ook weer worden opgeslagen in de beeldbank, kunnen gebruikers op een eenvoudige wijze complexe documenten samenstellen, zeker in combinatie met de andere modules. Mochten de mogelijkheden van de Asset Manager nog niet voldoende zijn, dan kan Fotoware als alternatief dienen. Hiermee bereikt u een perfecte integratie met de Docuboxx modules, terwijl u een high-end beeldbank heeft voor alle andere behoeftes in uw organisatie.